Bli inspirert av influensernes hudpleierutiner

Det å ha en god rutine for hudpleie er ikke bare bra for huden, men kan også gi deg et etterlengtet frirom i hverdagen, der du kan få lov til å bare slappe av og tenke på deg selv. Og det har vi alle sammen behov for både før og etter en travel dag med jobb og trening og sosiale forpliktelser. Men hvordan finner man egentlig den perfekte rutinen for huden sin? I dag kan du finne inspirasjon steder du aldri før hadde kunnet drømme om å finne det.

Det å ha fin hud er noe alle vil ha, men det å finne den helt riktige kombinasjonen av produkter og ikke minst aktive ingredienser kan være noe som føles ganske overveldende for mange – særlig hvis man har litt problemer med huden som man synes er vanskelig å løse selv. Det å snakke med en profesjonell om de behovene man har er alltid bra, for de kan gi en mye dypere vurdering av hvordan man kan bygge en rutine som passer deg helt perfekt.

Gode tips til hvordan finne en god hudpleierutine:

Gjør hudpleie til noe gøy

Hvis man føler at man har problemer med huden sin, så er det ofte at man ser på det med hudpleie som en plikt og ikke noe som egentlig er gøy – og det er lett å forstå. Men det å skifte fokus, finne noe fin inspirasjon av for eksempel influensere på topp blogg og ikke minst snakke med hudpleieren sin om det man finner, sånn at man kan sette sammen en rutine som kan være både inspirerende og fin og noe man faktisk gleder seg til – og lever opp til det man har behov for samtidig.

Det å finne inspirasjon på nett er noe vi alle sammen gjør, og dette gjelder nesten uansett hva vi liker og driver med både på jobb og i hverdagen. Det er ofte gjennom å følge influensere eller bloggere på sosiale medier at man finner nye produkter, eller lærer noe nytt om hudpleie som kanskje til og med kan endre den rutinen man har. Man skal selvsagt aldri følge noen andres rutine, for den er laget til dem og deres hud, men det er fint å la seg inspirere.

Skaff deg kunnskap fra fagfolk

Det å følge bloggere og influensere som snakker, og ikke minst vet, mye om hud er en god måte å skaffe seg kunnskap på. Dette kan for eksempel være dermatologer og andre som har utdannelse og erfaring, og som kan tipse om produkter eller ting du burde ha som en del av rutinen din hvis du for eksempel sliter med huden din.

Fordi Instagram har blitt så stort, er den nemlig masse bra bloggere og influensere som faktisk jobber med hudpleie og er gode steder å hente inspirasjon, som man deretter kan snakke med sin egen hudpleier eller dermatolog om å gjøre til en del av rutinen sin. Det å komme med innspill selv er nemlig noe som kan gjøre rutinen til noe gøy og ikke bare en plikt.