5 måter å finansiere en spaferie på

Ønsker du å slappe av og forynge på et spa i år, men har ikke penger? Ikke bekymre deg, det er mange måter å finansiere en spaferie på. I dette blogginnlegget vil vi diskutere fem av de beste metodene for å få spa-turen du alltid har ønsket deg.

Enten du er på utkikk etter et lån eller ønsker å bruke kredittkortet ditt, har vi dekket deg. Så len deg tilbake, slapp av og les videre for mer informasjon om hvordan du kan gjøre spadrømmene dine til virkelighet!

1. Lån penger

En måte å finansiere spaferien på er å ta opp et personlig lån. Dette kan være et godt alternativ hvis du har god kreditt og kan kvalifisere for en lav rente. Du bør shoppe rundt og sammenligne priser fra forskjellige långivere før du bestemmer deg for et.

Å ta opp et personlig lån kan være en fin måte å finansiere spa-reisen på. Det vil dessuten gi deg pengene med en gang, og da kan du heller finne en måte senere å betale tilbake lånet på.

2. Bruk kredittkort

Et annet alternativ er å bruke kredittkortet ditt til å finansiere spaferien. Dette kan være et godt valg hvis du har nok poeng eller belønninger bygget opp på kortet ditt som du kan løse inn til reiseutgifter.

Ved valg av kredittkort er det for øvrig viktig å sammenligne. Ved en slik sammenligning kredittkort krever, er det viktig at du ser på mange faktorer før du velger. Sikre uansett at du kan betale hele saldoen din hver måned når du skaffer et, slik at du ikke ender opp med å betale renter på kjøpet.

3. Spar ved å bestille sammen med andre

Hvis du har venner eller familie som også er interessert i spa-ferier, kan du prøve å samle pengene dine og gå sammen. Dette kan være en fin måte å spare penger på overnatting og andre utgifter, og det kan gjøre turen morsommere hvis du reiser med folk du kjenner.

4. Bruk kredittkortpoeng

Et annet alternativ er å bruke kredittkortpoeng for å finansiere spaferien. Disse kortene tilbyr poeng eller miles for hver dollar du bruker, som kan løses inn for reiserelaterte utgifter som flybillett, hotell og leiebil. Dette kan være en fin måte å få noen gratis eller rabatterte reiser til spa-turen din.

5. Har du noensinne prøvd crowdfunding?

Til slutt kan du også prøve å crowdfunde spaferien din. Dette innebærer å sette opp en kampanje på nettet og be venner, familiemedlemmer og fremmede om å donere penger for å hjelpe deg med å betale for reisen. Dette kan være et flott alternativ hvis du ikke har kreditt eller kontanter som trengs for å finansiere spaferien på egen hånd.

Nyt oppholdet

Bare fordi behandlingen er over, betyr det ikke at du blir vist døren. Med de fleste spa-sentre med full service kan besøkende som bestiller en behandling fritt bruke hele anlegget resten av dagen. Så vurder omfanget av et spas fasiliteter. Du betaler kanskje noen dollar mer for den massasjen, men så kan du dvele hele dagen i badstuen, dampbadet, svømmebassenget og avslapningssalongen.

Sammenlign tilbud

Hvis du er på vei til en ny by, finn ut om hotellet ditt har et eget spa eller tilknyttet selskap i nærheten. Ring deretter for å se om noen spesialtilbud eller pakker er tilgjengelige. Fortell dem at du kommer tidlig eller er villig til å bruke deres nyeste medarbeider. Eller bli venner med hotellets concierge og bruk navnet hans eller hennes for å få rabatt eller gratis service. Reisende bør også se utenfor eiendommen eller like utenfor feriestedets områder hvor fasilitetene ofte er like i kvalitet, men mindre kostbare. En 10-minutters spasertur kan bety store besparelser.

Kan hjelpe mot kviser

Det finnes flere typer ansiktsbehandlinger som tar sikte på å lindre vedvarende aknesymptomer. Disse spenner fra ansiktsbehandlinger hjemme med reseptfrie produkter, til skjønnhetsbehandlinger du kan få på en salong eller spa og mer medisinsk fokuserte dermatologiske behandlinger som kjemisk peeling fra hudleger.

Oppsummering

Uansett hvordan du velger å finansiere spaferien, sørg for at du gjør undersøkelser og sammenligne priser slik at du kan finne den beste avtalen. Og viktigst av alt, slapp av og kos deg mens du er borte!