Når kviser blir en stor plage

Det å bli et voksent menneske kommer med en pris. Kroppen vår utvikler seg og vi når puberteten. For mange er dette en spennende, men også en veldig krevende tid. Med puberteten kommer det også andre ting vi ikke hadde tenkt på da vi var barn, kviser!

Kviser er helt naturlig

Kvisene er et tegn på at vi begynner å modnes. Kviser er bare en av de få tingene som endrer seg ved oss når puberteten slår inn. Gutter kommer i stemmeskifte, jenter får menstruasjon osv. For unge mennesker som ennå er i fasen med å lære om livet og i en fase der vi tar til oss andres meninger  svært alvorlig, kan kviser være et slag i ansiktet. Husk at i denne alderen er det mye hormoner som er i ubalanse, og det kan føre til uante reaksjoner hos enkelte. Kvise utbrudd hos unge mennesker, og voksne, varierer stort. Noen kan bli ekstremt plaget av dette, mens andre igjen slipper unna med noen få kviser her og der regelmessig. Men en ting er sikkert, alle får kviser på et eller annet tidspunkt.

Ekstreme tilfeller av kviser

Det er noen få av oss som virkelig sliter med kviser. Når noe som dette plager oss så mye kan det lett gå ut over vår mentale helse. man begynner kanskje å miste troen på seg selv og isolerer seg fra omverden, rett og slett fordi man er redd for at man skal bli sett på som noe fælt på grunn av kvisene. For de som går med slike tanker over tid kan få fatale konsekvenser der kanskje liv står på spill. Mental helse er ikke noe man kan feie under matta å la det ligge. det går bra å skjule det for andre for en stund, men før eller senere vil det vises.

Om man har prøvd alle kjerringrådene og rådene fra utallige leger og hudeksperter, bør man ikke gi opp håpet. Husk at vi er kommet så langt i utviklingen når det gjelder det meste, også behandling for ulike plager og sykdommer. Selv de verste tilfellene av kviser kan behandles på en eller annen måte.

Det er mange veier til mål

Får man ikke hjelpen man behøver her hjemme så bør man kanskje se seg rundt i andre land der de kanskje har andre alternative behandlinger, behandlinger som kanskje ikke er lov å utføre i Norge. Slike situasjoner er det mange nordmenn som kjenner seg igjen i. Mange medisinske inngrep og behandling som ikke er lov her er tillatt i andre deler av verden.

Må man ty til slike drastiske grep for å få bukt med problemet så må man skaffe seg midler gjennom eksempelvis sms lån snabbt til å finansiere slike inngrep. Å få lånt seg midler til slikt er ikke lenger en langvarig prosess. det finnes mange nettsider der man kan få full oversikt over lånetilbydere som låner ut penger til forskjellige formål, uten å stille spørsmål om hva pengene skal brukes til. På slike sider har de som regel samlet de som kan tilby et rentenivå som vi kan leve med. For mental helse og for egen velvære, er det verdt å låne penger for at man skal få det bedre i livet.